🔸️ AFSPRAAK MAKEN 🔸️

One by one & 3D volume wimperextensions

Wat is de one by one wimperextensions techniek?

Iedereen wil toch lange, volle en krullende wimpers, een prachtige open blik en 's morgens snel klaar zijn?! Ga voor een prachtige set wimperextensions. Met de wimperextensions one-by-one techniek creëer je langere, vollere en natuurlijk ogende wimpers zonder gebruik van mascara, wimperverf of een wimperkrultang. De wimperextensions worden één voor één op de eigen wimpers geplaatst. De one-by-one techniek geeft een zeer natuurlijk effect, waarbij make-up voor de wimpers niet meer nodig is. Wil je de show stelen op ieder feestje, zwemmen zonder dat jouw mascara uitloopt en iedere morgen wakker worden met een prachtige open blik? Probeer en ervaar het gemak van wimperextensions en geniet van jouw prachtige LASHES. Er zijn verschillende diktes, lengtes en krulsoorten mogelijk. Van natuurlijk korter tot iets extremer langer. Informeer in de salon naar de mogelijkheden om zo jouw perfecte set wimperextensions te krijgen!


Wat is de 3D volume wimperextensions techniek?

De extensions bij de one by one techniek zijn dikker dan de extensions bij de 3D techniek, ofwel Russian Volume techniek. Er worden gemiddeld 80 extension haartjes geplaatst bij de one by one techniek. Bij de 3D techniek kunnen er wel 200-900 extension haartjes geplaatst worden. Deze haartjes zijn veel dunner en het effect is iets natuurlijker, mits je ze niet te lang en vol kiest uiteraard! De behandeling duurt ongeveer 1,5 uur. De lengte en de krul van de extensions wordt tijdens het intake gesprek bepaald. We kijken dan altijd naar de vorm van het gezicht, ogen en de lengte van de natuurlijke wimpers.

ONE BY ONE WIMPEREXTENSIONS

Nieuwe set one by one wimpers € 60,00
Op iedere eigen wimper, wordt een extensionhaartje geplaatst


Bijvullen one by one wimpers na 2 weken (30 minuten) € 27,50
Voor een blijvende prachtige volle set wimpers


Bijvullen one by one wimpers na 3 weken (45 minuten) € 37,50
Meest gangbaar


Verwijderen wimperextensions € 20,00


3D VOLUME WIMPEREXTENSIONS

Nieuwe set 3D volume wimpers € 80,00
Op iedere eigen wimper, wordt een 3d extension geplaatst (3 haartjes in 1 wimper)


Bijvullen 3D wimpers na 2 weken (30 minuten) € 37,50
Voor een blijvende prachtige volle set wimpers


Bijvullen 3D wimpers na 3 weken (45 minuten) € 47,50
Meest gangbaar


Verwijderen wimperextensions € 20,00

Wimperlift

De Lash Lift (Wimperlift) is een behandeling die de natuurlijke wimpers lift zonder gebruik van Wimperextensions of mascara. Bij de Lash Volume Lift behandeling worden de wimpers vanaf de aanzet gelift en zien de wimpers er langer en dikker uit. Daarnaast geeft de toegevoegde wimpertint een mascara effect, waardoor ze al perfect zijn vanaf het moment dat je wakker wordt. De vorm blijft gemiddeld 6 weken behouden! Voor dames die even een wimperextension pauze willen, maar wel een voller effect wensen dan alleen mascara, is de Wimperlift de oplossing! Daarnaast is het een veel geboekte en zeer geliefde behandeling, omdat deze weinig onderhoud nodig heeft. Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort, zowel korte als lange wimpers. Doordat er gebruikt wordt gemaakt van de pad is deze behandeling niet schadelijk voor uw wimpers

WIMPERLIFT + VERVEN WIMPERS € 42,50