One by One Wimperextensions &

 

Volume Wimperextensions

Hoe werkt de one by one

 

wimperextensions techniek?

 

Iedereen wil toch lange, volle en krullende wimpers, een prachtige open blik en 's morgens snel klaar zijn?! Ga voor een prachtige set wimperextensions. Met de wimperextensions one-by-one techniek creëer je langere, vollere en natuurlijk ogende wimpers zonder gebruik van mascara, wimperverf of een wimperkrultang. De wimperextensions worden één voor één op de eigen wimpers geplaatst. dit zijn er ongeveer 120 per oog. De one-by-one techniek geeft een zeer natuurlijk effect, waarbij make-up voor de wimpers niet meer nodig is. Wil je de show stelen op ieder feestje, zwemmen zonder dat jouw mascara uitloopt en iedere morgen wakker worden met een prachtige open blik? Probeer en ervaar het gemak van wimperextensions en geniet van jouw prachtige LASHES. Er zijn verschillende diktes, lengtes en krulsoorten mogelijk. Van natuurlijk korter tot iets extremer langer. Informeer in de salon naar de mogelijkheden om zo jouw perfecte set wimperextensions te krijgen!

 

Hoe werkt de volume

 

wimperextensions techniek?

Bij de volume wimperextensions techniek, worden 2 tot 5 ultradunne extensions per natuurlijke wimper geplaatst. Er zullen ongeveer 120 extensions per oog geplaatst worden. Bij de volume techniek komen er dus keer 2-5 wimperhaartjes op de eigen wimpers! Deze techniek geeft echt een volle en glamoureuze look! Volume wimperextensions hebben een waaierachtige vorm, die zorgt voor een intense en volle blik die niemand ontgaat. De behandeling duurt ongeveer 1,5 uur. De lengte en de krul van de extensions wordt tijdens het intake gesprek bepaald. We kijken dan altijd naar de vorm van het gezicht, ogen en de lengte van de natuurlijke wimpers.
 

 

One by one wimperextensions 

Nieuwe set one by one wimpers € 75,00
Op iedere eigen wimper, wordt een extensionhaartje geplaatst

 

 

Bijvullen one by one wimpers na 2 weken

(30 minuten) € 35,00
Voor een blijvende prachtige volle set wimpers

 

 

Bijvullen one by one wimpers na 3 weken

(45 minuten) € 45,00
Meest gangbaar

 

 

Verwijderen wimperextensions € 25,00
 

 

Volume wimperextensions 

Nieuwe set volume wimpers € 85,00
Op iedere eigen wimper, wordt een 2d-5d extension geplaatst (meerdere haartjes in 1 wimper)


 

Bijvullen volume wimpers na 2 weken

(30 minuten) € 40,00
Voor een blijvende prachtige volle set wimpers

 

 

Bijvullen volume wimpers na 3 weken

(45 minuten) € 50,00
Meest gangbaar

 


Verwijderen wimperextensions € 25,00

 

 

Wimperlift (Lash Lift)

De Lash Lift (Wimperlift) is een behandeling die de natuurlijke wimpers lift zonder gebruik van Wimperextensions of mascara. Bij de Lash Volume Lift behandeling worden de wimpers vanaf de aanzet gelift en zien de wimpers er langer en dikker uit. Daarnaast geeft de toegevoegde wimpertint een mascara effect, waardoor ze al perfect zijn vanaf het moment dat je wakker wordt. De vorm blijft gemiddeld 6 weken behouden! Voor dames die even een wimperextension pauze willen, maar wel een voller effect wensen dan alleen mascara, is de Wimperlift de oplossing! Daarnaast is het een veel geboekte en zeer geliefde behandeling, omdat deze weinig onderhoud nodig heeft. Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort, zowel korte als lange wimpers. Doordat er gebruikt wordt gemaakt van de pad is deze behandeling niet schadelijk voor uw wimpers
 

WIMPERLIFT + VERVEN WIMPERS € 45,00