Dr. Baumann Cosmetic


Deze bestaat uit 3 lijnen: Dr. Baumann, Beaucaire en Skinident
De producten van Dr. Baumann zijn gemaakt met hoogwaardige ingredienten en bevatten het bionome (lichaamseigen) kwaliteitslabel. Daarnaast zijn deze producten ook nog eens erg spaarzaam in gebruik doordat er maar zeer weinig van gebruikt hoeft te worden om een perfect resultaat te krijgen. Dik smeren is dus niet nodig!DR. BAUMANN CLASSIC

Dr. Baumann Classic producten bevatten huididentieke & huidgelijkende ingrediënten, waaronder meervoudige liposomen, ceramiden, vitamines en natuurlijke plantaardige oliën waardoor uw huid alles krijgt om goed te kunnen functioneren.  De producten zijn samengesteld zonder toevoeging van bewaarmiddelen, zijn (gesloten) minstens 30 maanden houdbaar, hebben een aangename neutrale geur zonder toevoeging van parfum, zijn diervriendelijk: geen ingrediënten van gedode dieren en dierproefvrij, zijn milieuvriendelijk: geen overbodige verpakking en schadelijke stoffen.


DR. BAUMANN BEAUCAIRE

Beaucaire: Ook deze lijn bestaat uit 100% bionome producten en is een uitstekende keuze wanneer u een no nonsens product zoekt die geen beloftes doet die niet nagekomen kunnen worden. Ook voor dit product geldt bovenstaande, maar er worden minder kostbare olien gebruikt, waardoor de prijs een stuk lager is maar u nog steeds gegarandeerd bent van een uitstekend verzorgend product die de huid weer terug in balans brengt, waardoor ze haar functie weer naar behoren kan uitvoeren.


DR. BAUMANN SKINIDENT

Met Dr. Baumann SkinIdent heeft Dr. Baumann Cosmetic de best denkbare huidverzorging ontwikkeld. In plaats van de plantaardige natuurlijke oliën en werkstoffen die in de andere productlijnen worden gebruikt, zitten in SkinIdent enkel 100% huididentieke natuurlijke vetten en werkstoffen. Door deze kostbare biotechnologische ingrediënten ontstaat een perfecte huidverzorging met een superieure werking. Het is een dermatologisch feit dat huididentieke stoffen nooit een allergische reactie kunnen uitlokken. Ze zijn daarom de ultieme garantie voor een levenslange verdraagbaarheid en een gezonde huid. Door hun maximale huidcompatibiliteit en werking zijn de producten bovendien zeer zuinig in gebruik en voelen ze heerlijk zacht en natuurlijk aan.