▪︎AFSPRAAK MAKEN▪︎

Henna Brows & Wenkbrauwbehandeling

De wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor het gelaat. Goed gevormde wenkbrauwen ondersteunen de vorm van uw gezicht en geven u een verzorgde uitstraling. De ogen krijgen een mooie "open" blik, lijken gelift en u lijkt veel jonger! Met de Henna Brow behandeling worden de wenkbrauwen uitgebreid uitgemeten. Met de speciale Brow Mapping techniek. Hierdoor ontstaat de pérfecte wenkbrauw die bij uw gezicht past!

Henna Brows

Henna verf biedt het perfecte alternatief voor wenkbrauwen verven, zonder het gebruik van ammoniak of waterstofperoxide. Normale wenkbrauw verf kleurt alleen de wenkbrauw haren, maar Henna verf kleurt zowel de haar als ook de huid. Op de huid blijft de tint tot 2 weken lang zichtbaar! En op de wenkbrauw haartjes tot wel 8 weken!


Een Henna Brow behandeling begint met een voorbehandeling; wij scrubben de huid in en rondom de wenkbrauwen om de dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor is de huid mooi egaal en pakt de Henna perfect. Hierna wordt er een speciale shampoo gebruikt voor het openen van de haarschubben zodat de Henna verf goed in de haartjes kan dringen. Een ware SPA behandeling voor uw wenkbrauwen!Henna Brows + harsen/epileren € 32,50
De huid in en rondom de wenkbrauwen word gescrubt. Vervolgens gebruiken we een shampoo om de haarschubben te openen waardoor de Henna verf goed in de haartjes kan dringen. Hierna worden de wenkbrauwen uitgemeten (brow mapping) en krijgt u de perfecte wenkbrauw die precies bij uw gezicht past! Dan brengen we de Henna verf aan en als laatste worden de wenkbrauwen geharst en geepileerd voor een superstrak eindresultaat!

Wenkbrauwen epileren/harsen € 11,50
Alle overtollige haartjes weg voor een superstrak resultaat

Wenkbrauwen verven € 10,50
Alle haartjes weer zichtbaar voor een vol resultaat

Wenkbrauwen verven & epileren/harsen/knippen € 22,00
Alles in 1 voor de perfecte wenkbrauwen voor 4 weken lang

Wimpers & wenkbrauwen verven € 21,50
Handig 2 in 1