🔸️ AFSPRAAK MAKEN 🔸️

Henna Brows

De wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor het gelaat. Goed gevormde wenkbrauwen ondersteunen de vorm van het gezicht en geven je een verzorgde uitstraling. De ogen krijgen een mooie "open" blik, lijken gelift en je lijkt veel jonger! Met de Henna Brow behandeling worden de wenkbrauwen uitgebreid uitgemeten. Met de speciale Brow Mapping techniek. Hierdoor ontstaat de pérfecte wenkbrauw die bij jouw gezicht past!

Henna verf biedt het perfecte alternatief voor wenkbrauwen verven, zonder het gebruik van ammoniak of waterstofperoxide. Normale wenkbrauw verf kleurt alleen de wenkbrauw haren, maar Henna verf kleurt zowel de haar als ook de huid. Op de huid blijft de tint tot maximaal 2 weken lang zichtbaar. En op de wenkbrauw haartjes tot wel 6 weken.


Een Henna Brow behandeling begint met een voorbehandeling; wij scrubben de huid in en rondom de wenkbrauwen om de dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor is de huid mooi egaal en pakt de Henna perfect. Hierna wordt er een speciale shampoo gebruikt voor het openen van de haarschubben zodat de Henna verf goed in de haartjes kan dringen. Een ware SPA behandeling voor de wenkbrauwen!


HENNA BROW BEHANDELING € 42,50


Schoonmaken: wassen + scrubben
Uitmeten
Verven met henna
Brows harsen- epileren
Nabehandeling